BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 26, 2010

peralihan monsun

ok lah,i memang agak lama x menulis,nak kata sibuk tak ada lah sangat tapi sengaja buat2 sibuk tu adalah.semester break is over dan harini 1st day untuk semester 2.calculus awww pepagi buta tadi,berdenyut2 kepala i bila lecturer tu tanya application calculus dalam hidup.i mana tahu,calculus fulus kudus ape ni bukan jiwa i,i budak biologi.tanya pasal camana E.coli membiak bertelur ke boleh la lagi.."cececewah,bukan kau kantoi ke mikrob sem lepas?"..itu cerita sem lepas.result i as expected,cukup2 makan je.agaknye memang ni je kot kemampuan i,dari matrik lagi,duk kat pointer tuuu je,tak naik-naik..takpa noh,sem depan kita pulun..mampu ke?frankly,i memang cuak sikit semester 2 ni..semoga i bertambah sayang pada mr. calculus,miss biochem, dan inche genetik..anda semua memang hebat,sehingga membuatkan student sem lepas terduduk terkesima terkedu terpana ter ter ter ter ape lagi...

ini i nak share satu entri kakak kawan i punya kawan..sangat menarik,berbunyi begini:

You don't have to drive any BMW or Mercedez or Skyline to be gorgeous. Be an imam in prayers. That's how I define gorgeous. You don't have to have nice voice and hush me with lovely songs to woo me. Recite the Kalamullah, Al Quranul kareem. That's how i would melt. You don't have to be rich for me to love you. Please have a kind heart. That's more than enough for me and my parents too. Nobody's perfect. You are nobody. So you are more than perfect for me :)

Love,

future your

http://ahlami-wm.blogspot.com




p/s:ganti diri gedik sekejap :)

3 comments: