BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 27, 2010

cuking..


~hari ke-2
pukul 8 tadi ada TITAS.unexpectedly,semua 5 hall yg dikhaskan untuk TITAS full gila,biasalah first day..mungkin ramai yang amek sem ni.tapi tak ape,next class sure hall tu lengang.biasalah,titas je kann..=D.haihh,ku pikir senang cikai pejam mata je titas nih,rupe2nye tidak sama sekali!!argghhh..chillax lah,seblom tidur make sure baca sket2,bagi lekat kat kepala tu noh..





tengok en hazen cerita pasal cuking dia yg putih tomey2 tu buat aku rindu kat mahluk comel ni.
entah kenapa tah,tetiba rindu anak kucing kat rumah dan
arwah-arwah kucing belaan aku dulu.
kalau laa boleh bela kat bilik ni,memang nak bela.biar membiak kat usm ni,kot kot balik bilik tension2 boleh gosok2 bulu kucing,bergurau senda ke ape ke.

ni Ciko,dah mati masa aku exam kat matrik dulu.punca kematian adalah mati lemas dalam mesin basuh.dia tidur dalma mesin dan mak aku tak tau dia tgah tidur dlm tu lalu menghidupkan mesin tu.kesian mak aku,ni laa best friend dia kat rumah tu.nangis2 mak aku call aku.esoknye tu aku paper kimia,meleleh air mata dengar cerita mak aku depan buku kimia tuh..
dia ni kiranye paling baik,sopan,cool compare ngan kucing2 lain.pendek cite tak banyak kerenah lah.
sekarang mak aku dah ada kawan baru.mak aku kasi nama dia Pe'ah.=.='
gambar dia xsempat amik lagi,mungkin sebab dia x berapa comel,busuk pulak tu!hahaha




1 comment: