BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 15, 2011

suka fatin liyana x?alaa blogger yg cun tuu

suka fatin liyana x?alaa blogger yg cun tuu

Answer here

Monday, January 3, 2011

nak tak nak kena telan

~KELAS TITAS BOSAN..sebagai seorang yang xberapa nka berpikiran kritis,kreatif.sensitif(peh!),inovatif etc ni,aku xberapa gemar dgn silibus titas ni..entah apa nka merepek dlm esei exam nnti der?aku tgk contoh pun speechless..

~KELAS PACK +MELOMPAT2..isnin klass pack,pagi lecture,ptg smbg masuk lab pulak,malam ada klas ganti..hari lain mcm xberapa nk pack tp mnjadi sedikit tak best sbb jadual dia melompat2,myebebkan aku xberapa gemar sbb ada gap yg xberapa nk cukup utk balik ke bilik utk tidur dan sbgnya ttpi agak pnjang kalau utk stay dlm U smntara utk tggu next class.

~PEMBAHAGIAN MASA~skrg agak byk meeting MPD +projek2 yg perlu dilksanakn slps dbuat pla dri sem 1 lg..still xleh nak cope ngn schedule kelas.Y_Y

~SEMANGAT BAGAI ANGIN LALU..semakin tua semakin malas nk ber-spirit tinggi ni..masalh terbesar aku.




ada orang kentut intentionally..baunya sungguh menyengat!!berbisa.