BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 31, 2010

HNY

selamat tahun baru!


aku dah lama tak memasang azam.kalau dulu siap tulis dalam buku,list konon-konon azam tahun ni berjela-jela dikarang.semakin tua,malas nak buat azam tahun baru.hari-hari bangun tidur pon boleh berazam kan.tapi target dalam hidup mesti lah ada.

new year eve hanya berakhir dalam bilik.tak mahu menyibukkan diri lautan manusia.apa tajuk paper hari ni ye?aksi terlampau remaja mnyambut new year kah?as expected ..lepas merdeka ni kita dengar pula cerita ramai bayi dijumpai ..hasil semaian malam new year..bagi yang menyambut dengan kesyukuran dan sederhana tu baguslah..new year je pun,tiap-tiap tahun ada.insyaAllah kalau umur panjang.:)

3 comments: